<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Boligtall sendte New York-børsene ned

Svake boligtall førte til børsfall i USA mandag kveld.

  Publisert 29. juli 2013 kl. 22.43
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 201 ord
  Trader Michael Smyth på gulvet i New York Stock Exchange. AP Photo

  De amerikanske børsene fikk en rød start på uken. Dow Jones falt 0,2 prosent til 15.521,97, mens den bredere S&P 500-indeksen endte ned 0,4 prosent til 1.685,33.Teknologitunge Nasdaq ramlet 0,4 prosent til 3.599,14. Facebook, den mest omsatte aksjen på Nasdaq, steg over fire prosent. Det gjorde også elbil-produsenten Tesla.Investorene er spente på signalene fra den amerikanske sentralbanken i forbindelse med et todagers rentemøte som starter tirsdag.Blant faktorene som sendte børsene ned mandag finner vi svake boligtall. Tall fra National Association of Realtors viser at "pending home sales" falt 0,4 prosent i juni. Pending home sales er boligsalg hvor kontrakter er undertegnet, men hvor salget ikke er endelig gjennomført.S&P 500 har steget 4,9 prosent i juli. Siden bunnen i mars 2009 er oopturen på 149 prosent, melder Bloomberg.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.