<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bred børsoppgang i Asia

Børsene i Asia klatrer oppover tirsdag morgen.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 08.00
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 228 ord
  Trader i Asia - Foto: Scanpix

  Asiatiske børser stiger tirsdag morgen. Årsaken er ifølge Bloomberg News oppgang for japanske eksportører grunnet svekket yen.Samleindeksen MSCI Asia Pacific klatrer 0,5 prosent, med mer enn to aksjer som stiger for hver som faller. Indeksen styrer nå mot en oppgang på 2,6 prosent denne måneden.- Yen fortsetter å svekkes, noe som vil bedre bunnlinjen til japanske eksportører. Det bør booste aksjemarkedet. Markedet vil imidlertid forbli volatilt ettersom investorene vil se an de økonomiske reformene i Japan. Markedet er også fortsatt opptatt av utsiktene rundt en nedtrapping av FEDs stimulus, sier Daphne Roth i ABN Amro Private Bank til nyhetsbyrået.I Japan klatrer Nikkei 1,29 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er pp 1,76 prosent. Shanghai Composites i Kina klatrer 0,83 prosent og Hang Seng i Hong Kong er opp 0,35 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia stiger 0,18 prosent, Kospi i Sør-Korea er opp 0,83 prosent, mens Straits Times i Singapore klatrer 0,15 prosent. Børsen i Taiwan stiger 0,98 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen