<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Interoil Exploration & Production ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

  Publisert 31. juli 2013 kl. 08.53
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 137 ord
  Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

  I analysenytt fra Investtech beskrives Interoil Exploration & Production som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Interoil Exploration & Production ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, og signaliserer dermed videre oppgang, skriver Investtech.Investtech mener aksjen har støtte ved ca. 1,34 kroner og motstand ved ca. 10,00 kroner.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 1,73 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 28,15 prosent mens den er ned 82,53 prosent de siste 12 månedene.