<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Prosafe ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

  Publisert 26. juli 2013 kl. 11.33
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 152 ord
  Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

  I analysenytt fra Investtech beskrives Prosafe som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.4. runde i Kapitals BørsNM 2013 startet 22. juli. Meld deg på her.- Prosafe ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen, skriver Investtech.Investtech mener aksjen har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, noe som også signaliserer oppgang. Aksjen har støtte ved ca. 57,00 kroner.- RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 58,90 kroner, ned 0,59 prosent.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 13,16 prosent mens den har lagt på seg 32,87 prosent de siste 12 månedene.