<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nyheter påvirker flere aksjer

Tirsdagens handel på Wall Street starter i pluss.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 15.38
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 190 ord
  Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix

  Fem minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,41 prosent og står i 3.613,97 poeng, mens Dow Jones står i 15.579,34 poeng etter en oppgang på 0,37 prosent.Utviklingen kan du følge herHerbalife Herbalife klatrer 7,07 prosent i førhandelen etter å ha lagt frem bedre kvartalstall enn ventet. Ledelsen brukte også anledningen til å heve guidingen.Barclays Storbanken Barclays vil i dag foreta en kapitalutvidelse på mer enn fem milliarder pund, eller 45,6 milliarder kroner.Ifølge TDN Finans ønsker ledelsen i banken å komme på nivå med britiske myndigheters kapitalkrav raskest mulig.Tiltaket vil gi Barclays en tier 1 kapitaldekning på om lag 9,5 prosent i henhold til Basel III-reglene.Aksjen faller 7,14 prosent i førhandelen.Boligpriser S&P/Case-Shiller indeksen, som er satt sammen av boligprisene i 20 storbyområder i USA, steg 12,17 prosent på årsbasis i mai.Dette er noe under konsensus, som ifølge vår makrokalender tilsa en oppgang på 12,40 prosent.På månedsbasis steg indeksen 1,05 prosent, mot ventet 1,40 prosent.DetaljhandelDen ukentlige detaljhandelsrapporten fra Redbook Research viser at den amerikanske detaljhandelen, pr. 27. juli, økte med 2,9 prosent på årsbasis.Hittil i juli er detaljhandelen opp 0,8 prosent på månedsbasis.