<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røde børser i Asia

Det er bred nedgang på børsene i Asia torsdag morgen.

  Publisert 25. juli 2013 kl. 07.15
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 163 ord
  Investor på Shanghai-børsen. Foto: AP

  Børsene i Asia faller torsdag morgen. Ifølge Bloomberg News er årsaken spekulasjoner blant investorer om at Fed vil starte en nedtrapping av økonomiske stimulus.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,6 prosent.I Japan faller Nikkei 0,76 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,05 prosent. Shanghai Composites i Kina er ned 0,10 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller tilbake 0,29 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,18 prosent, Straits Times i Singapore faller 0,88 prosent, og Kospi i Sør-Korea er ned 0,05 prosent. Børsen i Taiwan faller tilbake 0,34 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen