<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rolig på Europa-børsene

Mandag var det ikke mye å skryte av på de største børsene i Europa.

  Publisert 29. juli 2013 kl. 17.46
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 278 ord
  Bilde fra DAX i Tyskland - Foto: AP

  I Storbritannia falt FTSE 100-indeksen 0,12 prosent, den franske CAC 40-indeksen opplevde en nedgang på 0,11 prosent mens DAX-indeksen i Tyskland la på seg 0,06 prosent.Dagens nyheter fra USA Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at pending home sales falt 0,4 prosent på månedsbasis i juni.Analytikerstanden ventet en nedgang på én prosent.Samtidig ble det kjent at mai-tallene ble revidert fra en vekst på 6,7 prosent til en vekst på 5,8 prosent.Pending home sales er boligsalg hvor kontrakter er undertegnet, men hvor salget ikke er endelig gjennomført.Denne uken I løpet av uken dukker det opp spennende tall fra både USA og Europa. USA starter onsdagen med BNP-tall og senere på kvelden avholder FOMC rentemøte.- Legg merket til at det denne gangen ikke vil bli avholdt noen pressekonferanse etter at FOMC legger frem sin rentebeslutning klokken 20.00 norsk tid. Vi må være forberedt på at Fed til onsdag kan gi oss signaler om at nedtrappingene vil begynne etter neste rentemøte i september, skriver økonomene i Nordea i mandagens rapport.Enhver overraskelse fra Fed kan gi store bevegelser i markedet ettersom tidspunktet for når nedtrappingen skal begynne har vært ett av hovedtemaene i markedet i sommer.Torsdag får vi den amerikanske innkjøpssjefsindeksen ISM. Indeksen gir en måling på temperaturen i amerikansk industri.Følg HegnarOnline på Facebook her Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen