<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik går det med oljeprisene fredag

Oljeprisene holder seg forholdsvis stabile fredag morgen.

  Publisert 26. juli 2013 kl. 07.29
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Olje - Foto - Scanpix

  Brent-oljen med levering i september faller fredag orgen 0,12 prosent til 107,64 dollar fatet, mens WTI-oljen i øyeblikket omsettes for 105,51 dollar fatet, opp 0,02 prosent.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 106,73 dollar fatet ved børsslutt torsdag.Svakere dollar bidrar ifølge TDN Finans til økt kjøperinteresse i dollar-denominert olje blant utenlandske kjøpere.- Aksjemarkedet kom tilbake og dollaren ble svekket, og dette bidrar til et forsiktig løft i oljemarkedet, sier sjef for oljerådgivningsfirmaet Ritterbusch & Associates, Jim Ritterbusch, til Dow Jones Newswires.Nøkkeltall fra USA viste torsdag at ordrene på varige industriprodukter i juni steg tre ganger så mye som medianestimatet fra økonomer i en rundspørring foretatt av Bloomberg News.- Det kommer en del trykk ut av markedet. Nøkkeltallene fra USA er blandede, men i det store og hele er de positive, sier utgiver av råvarenyhetsbrevet Barratt's Bulletin, Jonathan Barratt.Følg HegnarOnline på Facebook her!