<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storaksjonær dumper alle aksjene

Storaksjonær som eier nesten 30 prosent av aksjene i IGE Resources selger seg helt ut.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 10.17
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 150 ord
  Fra DNB Markets. Foto: Scanpix

  Amarant Mining har solgt 54 millioner aksjer i IGE Resources. Etter denne transaksjonen eier ikke Amarant Mining flere aksjer i selskapetSalget utgjør 29,71 prosent av aksjene i IGE Resources.IGE omsettes i dag for 0,26 kroner, uforandret fra gårsdagens sluttkurs.I løpet av den siste måneden er aksjen ned 7,14 prosent mens verdien på selskapet har falt med 43,48 prosent siden nyttår.Med en aksjekurs på 0,26 kroner verdsettes IGE Resources til 47,25 millioner kroner.For tre uker siden slo Tingretten i Stockholm fast at vedtaket i den ekstraordinære generalforsamlingen i IGE Resources om å gi styret fullmakt til å emittere 50 millioner aksjer i selskapet til Alluvia Mining, tilknyttet kjøpet av Ghana Gold, var ugyldig.I begynnelsen av juni bekreftet IGE at den svenske Ekobrottsmyndigheten foretok en husransaking på IGEs kontor torsdag 30. mai.IGE skriver at det er normal prosedyre i en forundersøkelse som er innledet etter at de tidligere revisorene KPMG anmeldte selskapet.