<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tap for sky investor

Superinvestoren Einar Aas må for første gang siden 2001 konstatere at markedet ikke gikk hans vei.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 12.58
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Einar Aas. Foto: Thomas C. Høie, Finansavisen.

  Investoren Einar Aas er nesten like kjent for sin evne til å slå markedet som han er for å skygge unna pressen, skriver DN.no.Men etter 2012 er det bare sistnevnte som står ved lag.Aas måtte nemlig bytte ut setningen «alle investeringene i selskapet har hatt en positiv verdiutvikling» i regnskapet i sitt selskap Toppen Invest i 2012.For første gang siden 2001 konkluderte han at selskapets aksjeportefølje noterte en nøytral til negativ utvikling, skriver DN.Det skjedde etter at Toppen Invest endte med et årsresultat på minus 145.319 kroner, etter å ha hatt en finansinntekt på 21,5 millioner kroner.Resultatet før skatt på 1,4 millioner kroner ble nemlig spist opp av en høy skatteregning.