<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

AF Gruppens beste noensinne

AF Gruppen leverer sitt beste 2. kvartal og 1. halvår i historien. Offshore blir nytt område (oppdatert).

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 08.47
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 156 ord
  Konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn. Foto: AF Gruppen

  AF Gruppen melder om et resultat etter skatt på 94 millioner kroner i 2. kvartal 2013, mot 85 millioner kroner i samme periode året før.Presentasjonen av tallene finner du LIVE her.Resultat per aksje ble 1,04 kroner, mot 0,98 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 129 millioner kroner, sammenlignet med 118 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 128 millioner kroner, mot 120 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 2.709 millioner kroner, sammenlignet med 2.503 millioner kroner i 2. kvartal 2012.Skiller ut offshore Ifølge selskapet selv er dette beste 2. kvartal og 1. halvår noensinne. Selskapet har en vekst i 2. kvartal på 8,2 prosent.AF Gruppen opplyser videre markedet om at selskapet - av ønske om å fremstå som en tydeligere offshoreaktør - har besluttet å samle selskapets offshoreaktiviteter i et nytt virksomhetsområde, Offshore.- Vi mener en samlet offshorevirksomhet vil legge til rette for økt verdiskapning for våre aksjonærer, heter det.Her er rapporten .HegnarOnline på Facebook her!