<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Én av fire må gå

Én av fire ansatte i Viken Skog rammes av nedbemanning.

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 07.55
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  Foto: Scanpix

  Administrerende direktør Ragnhild Borchgrevink i Viken Skog kjempet i hele våres og frem til forsommeren for å kjøpe cellulosefabrikken Södra Tofte på Hurum i Buskerud. Men de svenske eierne sa nei til samtlige budgivere, skriver dn.Lørdag har fabrikken sin siste produksjonsdag og nesten 300 arbeidsplasser går tapt.- Vi satt i hele våres og visste ikke om vi hadde for mange eller for få ansatte. Utfallet ble at vi hadde for mange folk. Nedleggelsen av Tofte medfører at vi nedskalerer bemanningen, sier Borgrevink til avisen.I dag har Viken Skog i overkant av 100 ansatte. Ifølge avisen må nå én av fire gå.