<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Northland-døtre ut av konkursbeskyttelse

Svensk rett har frigitt Northlands svenske datterselskaper fra domstoladministrasjonen.

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 12.38
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  Northland Resources Northland Resources / Northland Resources

  Northland Resources skriver i en børsmelding fredag at tingretten i Luleå har gitt grønt lys til å tre ut av konkursbeskyttelsen - med umiddelbar effekt.Det var tilbake i januar i år at Northland flagget behov for nærmere 2,4 milliarder kroner for å sluttføre utbyggingen av Kaunisvaara-gruven, og etter en omfattende restruktuering mistet eierne nesten alle sine verdier.Konkursbeskyttelsen omfattet de svenske datterselskapene Northland Resources AB, Northland Sweden AB og Northland Logistics AB.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!