<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Opera opp 70 prosent i år - spår 30 prosent til

DNB Markets ser enda større oppside etter fredagens tallfremleggelse.

  Publisert 19. aug. 2013 kl. 12.28
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Lars Boilesen. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

  Etter fredagens friske oppgang, handles Opera flatt på 54 kroner i mandagens handel på Oslo Børs.Selskapet la fredag frem kvartalstall som viste mer enn doblet inntjening på drift, og annonserte også forlenget søkeavtale med Google frem til juli 2015 - med bedre betingelser enn tidligere.En rekke meglerhus har reagert med å oppjustere både kursmål og estimater.70 prosent opp i årBlant disse er også DNB Markets.- Solide kvartalsresultater og en viktig avtale for Skyfires Rocket Optimizer bør etter vår mening fortsette å styrke investorenes tillit til det langsiktige vekstpotensialet i Opera.- Vi opprettholder en kjøpsanbefaling på Opera, og har løftet kursmålet fra 67 til 71 kroner aksjen, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.DNB Markets ser dermed en oppside på over 31 prosent i aksjen.Opera Software har steget 71 prosent på Oslo Børs så langt i år, mens den er opp 21 prosent det siste året.