<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stensrud og Mohns siste investeringer

Frederik W. Mohn og Skagen-gründer Kristoffer Stensrud er blant investorene som har fått opp øynene for alternative investeringer.

  Publisert 20. aug. 2013 kl. 22.37
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Kristoffer Stensrud. Foto: Finansavisen.

  For et halvt år siden gikk KLP og Norfund sammen om å investere en halv milliard kroner i utviklingsland.Ifølge DN går nå KLP sammen med flere profilerte norske investorer og satser nærmere 850 millioner kroner på å kjøpe seg opp i banker i Afrika sør for Sahara. Blant investorene finner vi både Frederik W. Mohn og Skagen-gründer Kristoffer Stensrud, samt Skagens Kon-Tiki.Statlige Norfund har ansvaret for forvaltningen og stiller med eierskapet i fire afrikanske banker og bidrar med 68 millioner dollar.