<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjonærer taper penger på falsk melding

Idex-aksjen gikk i været på falsk pressemelding.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 13.58
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Per Eikrem. Foto: Oslo Børs.

  Oslo Børs vil ikke slette handler i Idex-aksjen, sier kommunikasjonsdirektør Per Eikrem i Oslo Børs.Idex steg på en falsk pressemelding om et Samsung Electronics-bud på Fingerprint Card.-Vi har vurdert om det var grunnlag for å gjøre noe fra vår side og vi har konkludert med at det ikke er det, sier Eikrem til TDN Finans.Nasdaq OMX Nordic vil slette handler gjennomført fra 10:17 til 10:34 i Fingerprint Cards.Idex er sist omsatt for 5,49 kroner, ned 5,5 prosent, mens dagens høyeste notering var 6,10 kroner.