<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytikernes absolutte toppvalg

Berenberg har to favoritter blant europeiske bankaksjer.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 13.18
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 109 ord
  Foto: Scanpix

  Berenberg har Nordea og DNB som toppvalg blant europeiske bankaksjer, skriver TDN Finans.Ifølge analyseoppdateringer vil Berenberg være «long» i nordiske banker gjennom rapporteringssesongen i tredje kvartal og «short» i europeiske banker.Berenberg har en kjøpsanbefaling på både DNB- og Nordea-aksjen, med kursmål på henholdsvis 100 kroner og 85 svenske kroner.Credit Suisse tar ifølge nyhetsbyrået opp dekningen av DNB med nøytral-anbefaling og kursmål på 101 kroner. De tror kapitalmarkedsdagen i november kan skuffe noe og at selskapet vil guide en lavere vekst.«Dette kan kaste noe tvil på bankens eget mål for egenkapitalavkastningen på 12 prosent», skriver meglerhuset.Credit Suisse tar samtidig opp dekningen av Nordea-aksjen, med «outperform»-rating og kursmål på 10,50 euro.