<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blandet på børsene i Asia - venter på løsning i USA

Det er fortsatt den amerikanske budsjettkrisen som står i fokus på børsene i Asia i dag.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 06.47
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 227 ord
  Asia-børs - Foto: Scanpix

  De asiatiske markedene er blandede onsdag morgen i den fortsatte uvissheten om utfallet av budsjettkrisen i USA, skriver Bloomberg.I morgen går fristen for å heve gjeldstaket ut.- Lederne i senatet er optimistiske, og det holder markedene oppe, sier Chris Weston, sjefsstrateg hos IG Ltd. i Melbourne, til Bloomberg.- Men alt er ganske forvirrende og ekstremt frustrerende. Det er ikke mye klarhet i ting akkurat nå, så folk holder seg nok litt på sidelinjen frem til det er noe mer å gå etter, mener Weston.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er onsdag nærmest uendret etter å ha svingt mellom minus og pluss. I Tokyo er Nikkei 225 opp 0,1 prosent, mens Topix faller 0,08 prosent.CSI 300 i Kina dumper ned 1,42 prosent, mens Shanghai Composites faller 1,35 prosent.Hong Kongs Hang Seng-indeks faller 0,4 prosent og Kospi i Sør-Korea faller 0,03 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,39 prosent.I Taiwan faller Taiex 0,2 prosent, mens australske S&P/ASX 200 er opp 0,14 prosent.Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen