<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

Investtech forventer en fortsatt positiv utvikling i Cermaq.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 08.59
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 96 ord
  Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

  I analysenytt fra Investtech beskrives Cermaq som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Cermaq ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, skriver Investtech.- Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 102 kroner og motstanden ved ca. 109 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 106 kroner.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 2,42 prosent mens den har lagt på seg 44,71 prosent de siste 12 månedene.