<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investeringsdirektørens hete tips

Investeringsdirektør Pernille Skarstein Christensen opererer med fire kjøpsanbefalinger.

  Publisert 10. okt. 2013 kl. 12.14
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 120 ord
  Foto: Finansavisen

  I Finansavisens børsintervju torsdag trekker investeringsdirektør i Carnegie Kapitalforvaltning, Pernille Skarstein Christensen, frem Lerøy og Salmar som to av fire favoritter.- Dagens aksjekurser for fiskeoppdrettsselskapene reflekterer ikke de gode fremtidsutsiktene. Selskapene ser rimeligere ut nå enn for noen måneder siden, sier Skarstein Christensen.Hun lar seg ikke skremme av at prisen på laks falt i august og september.- Prisene for levering i de første månedene av 2014 steg samtidig, og oppnådde priser nå i oktober er sterkere enn forventet. Dette tyder på at etterspørselsbildet er sterkt.I tillegg forventer investeringsdirektøren ifølge avisen lav tilbudsvekst i 2014. Denne kombinasjonen skal ifølge Christensen drive 2014-estimatene for sektoren videre opp.I tillegg til Salmar og Lerøy, har investeringsdirektøren en kjøpsanbefaling på både Norwegian og Det Norske.