<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjos: - Jetblue naturlig kandidat for USA-allianse

Norwegian-sjefen mener Jetblue vil være et naturlig valg for en eventuell samarbeidspartner i USA.

  Publisert 14. okt. 2013 kl. 07.47
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Foto: Scanpix

  Bjørn Kjos og Norwegian ser på Jetblue som et naturlig valg for en eventuell samarbeidspartner i USA, skriver TDN Finans.- Jetblue vil være en naturlig kandidat hvis vi ønsker en allianse med noen i USA, sa Kjos til The Street fredag.Ifølge The Street er Jetblue det største innenlandske flyselskapet fra John F. Kennedy-flyplassen (JFK), og har allianser med en rekke internasjonale flyselskaper.Bjørn Kjos bekrefter at han har møtt Jetblues konsernsjef Dave Barger, men kan opplyse at selskapene ikke er i forhandlinger.- Norwegian er en sterk og populær merkevare med et bra produkt, noe som gjør at selskapet ville vært en naturlig partner for Jetblue, sa talsmann Anders Lindstrom i Jetblue ifølge TDN.Følg HegnarOnline på Facebook her!