<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Lakseprisen er opp 3-4 kroner

En eksportør og laksebørsen Fish Pool sier at lakseprisen stiger 3-4 kroner.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 14.12
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Oppdrettslaks Foto: Scanpix Bendiksby, Terje

  Lakseprisen er opp med tre til fire kroner fra forrige uke til rundt 36-37 kroner levert Oslo i neste uke.Det sier en eksportør og Fish Pool til TDN Finans fredag.Prisene er opp med fire kroner fra forrige uke, sier en eksportør til TDN Finans, som mener at vi ikke vil se priser under 37 kroner i Oslo neste uke.Han sier at det er for lite fisk og at markedet er sterkt, og peker også på at det fryses vanvittige mengder med fisk for at folk skal sikre seg.