<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Republikanerne smeller tilbake med eget lovforslag

Republikanerne kommer til å legge fram et eget lovforslag for sentatet som skal gjenåpne stengte myndigheter, og heve gjeldstaket, allerede i dag.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 17.01
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  House Speaker John Boehner of Ohio talks about the break down of debt ceiling talks with the White House during a news conference on Capitol Hill in Washington on Friday, July 22, 2011. (AP Photo/Harry Hamburg)

  Det sier representanthsuets talsmann Johan Boehner under et partimøte, ifølge Bloomberg, som siterer partiets rådgivere.Den republikanske gruppen i sentatet skal treffes i ettermiddag, i 17-tiden norsk tid, for å diskutere et forslag som tilsier at de kan komme til å finansiere offentlig sektor frem til 15. januar, og utsetter heving av gjeldstak til 7. februar.Videre kommer trolig forslaget til å inkludere en toårig utsettelse for skatt på medisinsk utstyr, også kjent som Obamacare.Avstemningen kan komme til å skje allerede i kveld.Senatsleder Harry Reid skal ifølge nettstedet være overbevist om at de vil komme frem til en kriseløsning.