<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SEB: Hold på Hydro

Meglerhuset gjentar sin anbefaling for Norsk Hydro.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 10.57
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  Produksjon av aluminium. Foto: Rusal

  Meglerhuset SEB gjentar sin holdanbefaling på Norsk Hydro med et kursmål på 29 kroner per aksje.Det fremgår av en oppdatering tirsdag.SEB venter at Hydro vil levere et underliggende driftsresultat (EBIT) på 206 millioner kroner i tredje kvartal, opp fra et underliggende tap på 19 millioner kroner i fjor.Forbedringen kommer ifølge meglerhuset med bakgrunn i en årlig forbedring innen primærmetaller og metallmarkeder, skriver TDN Finans.SEB ligger ifølge TDN likevel 24 prosent under konsensus for tredje kvartal, og ifølge meglerhuset faller EBIT-estimatene med to til tre prosent på grunn av nye valutaforventninger.Samtidig øker estimatet for resultat per aksje for 2013 med 13 prosent fordi SEB ikke lenger venter tap fra ikke videreførte virksomheter i fjerde kvartal.Følg HegnarOnline på Facebook her!