<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ukens 16 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 16 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 12.50
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

  Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 16 aksjer denne uken.Collett er enig med Roland om Det norske, DNB og Stolt-Nielsen, og med Tunaal om Algeta. Roland og Tunaal er enige om Marine Harvest.Ukens 16 anbefalte aksjer AlgetaAustevoll SeafoodBakkafrostBionor PharmaDet norske oljeselskapDNBHöegh LNGMarine HarvestOpera SoftwareRCCLSalMarSeadrillStolt-NielsenSubsea 7TelenorWilh. Wilhelmsen ASANordea Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 14/10), med en avkastning på 26,8 prosent. Arctic og DNB Markets er opp hhv. 22,6 og 10,7 prosent.Hovedindeksen er opp 12,2 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!