<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter rally for cruiseselskap

DNB Markets venter et lettelsesrally i Royal Caribbean Cruise Line.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 08.06
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Foto: RCCL

  Når USA finner løsninger for både budsjett- og gjeldsproblemene, venter DNB Markets et lettelsesrally, skriver dn.Analytiker Haakon Aschehoug ser aksjen opp ti kroner fra dagens nivå.- At politikerne kommer til en form for enighet om ikke lenge er ganske åpenbart, og det vil være positivt for RCCL, sier Aschehoug til avisen.Han peker på at aksjen er en av dem som har falt mest på uroen knyttet til den amerikanske budsjettkrisen.- Et lettelsesrally i RCCL, vil være rimelig forventet, og det ser man litt indikasjoner på allerede i dag(red.anm.: tirsdag). Aksjen var oppe i rundt 235 kroner tidligere i år, og vi mener derfor den kan gå en "god tier" opp fra siste kurs, sier analytikeren.