<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Knalldebut og yoga-smell da Dow falt tresifret igjen

Børsene i New York fortsatte nedturen torsdag. Utslagene blant enkeltaksjer var store.

  Publisert 13. des. 2013 kl. 00.27
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 246 ord
  Gregg Maloney på gulvet på New York Stock Exchange. Foto: AP

  De amerikanske børsene falt for tredje dag på rad torsdag.Dow Jones gikk tilbake 0,66 prosent (104,10 poeng) til 15.739.43, og falt med over 100 poeng for andre dag på rad.Den bredere S&P 500-indeksen endte i minus 0,38 prosent til 1.775,50, mens Nasdaq falt 0,1 prosent til 3.998,40.Spent på Fed, makro spriker Investorene lurer ifølge CNBC på timingen i Federal Reserves nedtrapping av pengetrykkingen.- Markedet har gått sidelengs i rundt en måned nå, ettersom investorer fordøyer hva Fed vil gjøre med sine pengepolitiske lettelser. Det vet vi ikke før det åpenbarer seg om det er priset inn eller ikke, sier direktør Paul Nolte i Dearborn Partners i Chicago til nettstedet.Dagens makrotall var ikke entydige.Antall førstegangssøkende til ledighetstrygd i USA steg mye mer enn ventet.Detaljhandelen steg mer enn ventet, mens importprisindeksen falt mindre enn ventet.Yoga-smell, Facebook opp Lululemon Athletica stupte 11,7 prosent etter at den canadiske yoga-klesprodusenten la frem sterke kvartalstall - samtidig med varsel om at salget flater ut i 4. kvartal.Ciena ble straffet med et kursfall på 6,9 prosent etter at produsenten av fiberoptisk utstyr til telekombransjen la frem skuffende kvartalstall.Facebook var et lyspunkt, og steg på meldingen om at aksjen tas inn i S&P 500 neste uke.Hilton Worldwide Holdings steg kraftig på sin retur til Wall Street. Hotellgiganten gikk av børs i 2007, men priset IPO-en til 20 dollar per aksje i går onsdag. Aksjen steg 7,5 prosent til 21,50 dollar.Oracle falt 2,8 prosent etter at RBC Capital Markets nedgraderte aksjen.Følg HegnarOnline på Facebook her!