<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hermanrud & Co frykter kursfall

Tallknuserne i Swedbank rykker ut med en reduser-anbefaling på Kværner.

  Publisert 17. feb. 2014 kl. 13.35
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Sjefstrateg Peter Hermanrud og sjeføkonom Harald Magnus Andreassen (t.h) i Swedbank First Securities. Foto: Andreas Klemsdal/Finansavisen. Andreas Klemsdal

  Swedbank nedgraderer sin anbefaling på Kværner fra nøytral til reduser. Ifølge TDN Finans gjentas kursmålet på 10 kroner.Nedgraderingen begrunnes med oppgangen i Kværner-aksjekursen siden midten av oktober.- Vi forblir bekymret for utsiktene, med høy usikkerhet rundt kontraktstildelinger som skal støtte inntjeningsveksten i 2015 og utover, skriver Swedbank i rapporten.Kværner omsettes nå for 12,4 kroner, opp 1,64 prosent.Hittil i år har verdien på selskapet økt med 7,83 prosent.Kværner la fredag frem sine tall for 4. kvartal.Handelsbankens analytikere - Knut Erik Løvstad og Daniel Råvik - svarer med å genta kjøpsanbefalingen og heve kursmålet fra 11 til 13 kroner.