<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordea: Følg med onsdag kveld

Økonomene i Nordea retter i dag blikket mot USA.

  Publisert 19. feb. 2014 kl. 09.23
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Katrine Boye, Erik Bruce og Thina Saltvedt. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

  Økonomene i Nordea slår fast at referatet fra det siste rentemøtet i Federal Open Market Committee (FOMC) er onsdagens viktigste økonomiske hendelse. Nyheten offentliggjøres først i kveld norsk tid.- Det er ventet at referatet vil indikerer at nedtrappingen av obligasjonskjøpene vil fortsette fremover, og at et rentekutt fortsatt er langt unna, skriver Nordea.- Vi vil følge ekstra med på om det gis noen nye signaler på kriterier som kan få Fed til å trappe opp eller bremse nedskaleringen av obligasjonskjøpene. Hvorvidt medlemmene i FOMC diskuterte endringer rundt Feds forward guidance blir også et viktig tema, avslutter Nordea.For øvrig får vi også amerikanske tall på antall igangsatte boliger og byggetillatelser gitt i januar.