<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ser oljeservicecomeback

Holberg-forvalter Robert Lie Olsen satser på oljeservice.

  Publisert 22. feb. 2014 kl. 10.01
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Safe Concordia, bolig- og servicerigg eid av Prosafe. Foto: Selskapet

  Robert Lie Olsen mener at aksjemarkedet er blitt for negativ til underliggende verdiskapning. Tre norske verdicase har derfor fått plass i porteføljen, skriver Finansavisen.- Mer fokuserte investeringer fra oljeselskapene vil sannsynligvis bare øke dokumentasjonskravene. Seismikk er en viktig faktor i denne beslutningsprosessen, og vår favoritt i sektoren er PGS.Holberg-forvalteren har klokkertro på Prosafe.- Selskapets relativt lange kontrakter gir god synlighet. Tilbudsveksten er riktignok stor, men mye av den frykten er priset inn, sier han til Finansavisen.Subsea 7 er også med på anbefalingslisten.- Subsea 7 er godt posisjonert og har en sterk balanse. Det er heller ingen ulempe at vi mener at aksjen er lavt priset.Les hele børsintervjuet i lørdagens utgave av Finansavisen!