<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Soros hamstrer GM, Citigroup og JP Morgan

George Soros tok flere grep i sine porteføljer i løpet av 4. kvartal.

  Publisert 17. feb. 2014 kl. 09.59
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  George Soros. AP Photo Manuel Balce Ceneta

  George Soros kjøpte seg i 4. kvartal opp i storbankene JP Morgan Chase og Citigroup, i tillegg til General Motors.Kjøpene skjedde gjennom Soros Fund Management, melder MarketWatch ifølge Affärsvärlden.Ved årsskiftet kontrollerte Soros over 2,28 og 2,8 millioner aksjer i hhv. Citigroup og JP Morgan Chase.I GM gikk Soros fra ca. 1,28 millioner aksjer og over 350.000 kjøpsopsjoner per 30/9 til over 4,9 millioner aksjer og over 1,4 millioner kjøpsopsjoner.Pandora Media, Autodesk og Whiting Petroleum røk ifølge Marketwatch ut av Soros-porteføljene i 4. kvartal.Følg HegnarOnline på Facebook her!