<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Straffes knallhardt i aksjemarkedet

Groupon stuper fra start i New York. Følg de amerikanske børsene her.

  Publisert 21. feb. 2014 kl. 15.40
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 144 ord
  Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix

  Det er en nervøs start for New York-børsen. Etter 10 minutters handel er Dow Jones ned 0,1 prosent til 16.123, mens teknologitunge Nasdaq stiger 0,2 prosent til 4.277.Følg utviklingen herGroupon Groupon faller hele 16 prosent til 8,67 dollar etter å ha lagt frem sin kvartalsrapport. Selv om forventningene ble innfridd, reagerte investorene negativt på nyheten om neste kvartal kan ende i rødt.Bolig Klokken 16.00 norsk tid tikker det inn tall som viser utviklingen i bruktboligomsetningen i USA i januar.- Så langt i år har vi fått svært dårlige tall for utviklingen i det amerikanske boligmarkedet, skriver analytiker Marius Gonsholt Hov i dagens rapport fra Handelsbanken.Det ventes at omsetningen falt fra 4,87 millioner boliger i desember til 4,68 millioner i januar.Økonomene i Nordea forventer en nedgang på 3,5 prosent i januar etter en vekst på 1,0 prosent i desember.Les også: Hvordan påvirker spekulantene dagens nyheter?