<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjestrateg ser opptur på børsen

Aksjestrateg Erik Roland i Nordea ser for seg et lite høstrally på børsen.

    Publisert 7. okt. 2014 kl. 06.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 108 ord
    Erik Roland. Foto: Finansavisen

    Nordeas ukeportefølje stupte 4,6 prosent i uken som gikk. Nå er hovedindeksen helt nede i 584. Aksjestrateg Erik Roland i Nordea føler seg trygg på at Oslo Børs frem mot jul vil stå høyere enn den gjør i dag, skriver DN.– Vi har et mål for året på 630. Det begynner å bli et stykke opp dit, men det er mulig. Men da er en selvfølgelig avhengig av at vekstindikatorene blir litt bedre fremover. Kanskje spesielt fra Europa, muligens også fra Kina. USA ser også ut til å stable på bena en vekst som er bærekraftig uten stimuli, sier Roland.Det er 7,9 prosent opp til målet på 630.