<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er Norwegians plan

Norwegian-sjef Bjørn Kjos har et ess oppi ermet: Neste stopp kan bli Hawaii.

    Publisert 5. okt. 2014 kl. 08.15
    Oppdatert 5. okt. 2014 klokken 11.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 150 ord

    Norwegian kan komme til å fly direkte til Hawaii. Ifølge svenske Aftonbladet har man allerede begynt prosessen i flyselskapet.En direkteflyvning mellom Oslo og Honolulu kan bli den første mellom Europa og Hawaii.Samtaler, om dette kan la seg gjøre, skal nå være i full gang, ifølge Aftonbladet, som viser til forretningnettstedet Pacific Business News.Nettstedet skriver at turistmyndighetene på Hawaii er i dialog med Oslo flyplass om en direkterute over Nordpolen på 13 timer.- Det er ingen hemmelighet at vi ser på nye direkteflyvninger, sier Norwegians informasjonssjef til avisen.- Norwegian deltok nylig på den internasjonale rutekonferansen i Chicago. Der hadde vi møter med om lag 150 representanter fra flyplasser og turistnæringen fra mange ulike land og regioner, deriblant Hawaii. Det er ingen tvil om at Hawaii er et spennende reisemål, men vi har ingen umiddelbare planer om å starte direkteflyvinger med Dreamliner mellom Skandinavia og Hawaii, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Hegnar.no.