<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lite tro på videre oppgang i tredje kvartal

Wall Street kom inn på plussiden i andre kvartal, men en rekke analytikere Reuters har snakket med er skeptiske til om dette holder.

  Publisert 1. okt. 2014 kl. 10.36
  Oppdatert 1. okt. 2014 klokken 10.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 76 ord
  AP Photo

  - Hold øye med Europa og sentralbankene der, sier sjefstrateg Jeff Kleintorp i Charles Schwab.Mens Dow Jones-indeksen steg 1,3 prosent i andre kvartal, var S&P 500 opp 0,6 prosent og Nasdaq-indeksen steg 1,9 prosent. Flere analytikere Reuters har snakket med, er skeptiske til om USA-børsene klarer å holde oppgangen i tredje kvartal.Sjefanalytiker Wayne Kaufman i Phoenix Financial Services trekker frem risikoen for at en generelt svak golbal økonomi fort kan dra med seg Wall Street ned.