<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vil gi en inntektseffekt på 400-550 mill.

Kutt i boliglånsrentene og innskuddsrentene vil klart påvirke DNB, ifølge meglerhusene.

  Publisert 1. okt. 2014 kl. 12.49
  Oppdatert 1. okt. 2014 klokken 12.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 113 ord
  Rune Bjerke - Foto: Scanpix

  Credit Suisse skriver i en oppdatering onsdag at de tror DNBs kutt i boliglånsrentene og innskuddsrentene gir en inntektseffekt på 400-550 millioner kroner, og vil redusere resultat pr aksje med rundt to prosent, melder TDN Finans.- DNBs ambisjon er at endringene skal være nøytrale for resultat pr aksje, men dette virker for optimistisk, skriver meglerhuset.Credit Suisse har en underperform-anbefaling på DNB-aksjen med kursmål på 95 kroner, ifølge nyehtsbyrået.Fondsfinans skriver i en oppdatering at det nå virker enklere enn tidligere å nøytralisere effekten av lavere utlånsrenter.- Dersom innskuddene faller bort på grunn av lavere renter, vil det være billigere å få finansiering i obligasjonsmarkedet, skriver Fondsfinans.Fondsfinans har kjøpsanbefaling på DNB-aksjen med kursmål 130 kroner.