<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker spår store kontrakter for Opera

Opera Software var en av dagens sprekere aksjer på Oslo Børs. Det var ikke tilfeldig.

  Publisert 19. nov. 2014 kl. 17.00
  Oppdatert 19. nov. 2014 klokken 17.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 158 ord
  Lars Boilesen. Foto: Foto: Iván Kverme

  Opera Software ble en av dagens vinnere på Oslo Børs.Aksjen steg 3,2 prosent til 89,30 kroner, ifølge Reuters etter en avtale med kinesiske Huawei som vil gjøre Operas videokomprimeringsplattform Skyfire Rocket Optimizer tilgjengelig for Huaweis operatørkunder.Milepæl nåddNyhetsbyrået påpeker at teknologien dermed for første gang er solgt direkte til en av de virkelig store teknologileverandørene til operatørsegmentet.- Dette er et datapunkt som virkelig validerer teknologien. Nå får Opera en sterk partner i ryggen når de skal få ut produktet, sier analytiker Christer Roth i DNB Markets.- Kan få store kontrakterHan karakteriserer overfor Reuters avtalen som en «kjempespennende mulighet» som forhåpentligvis konverteres i vesentlig økning i omsetning på Skyfire i løpet av de neste årene.- Det er ikke tvil om at hvis man ser på Skyfire før og etter denne kontrakten så er man vesentlig bedre stilt nå i forhold til å sannsynligjøre store markedsmuligheter og at man kan få store kontrakter her, avslutter han. Følg Hegnar.no på Facebook her!