<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytikernes dom: Kronisk lave rater

For tredje kvartal på rad tynges BW LPG sin rapport av lavere realiserte rater enn ventet.

    Publisert 20. nov. 2014 kl. 12.03
    Oppdatert 20. nov. 2014 klokken 12.03
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    Arctic Securities-analytiker Erik Nikolai Stavseth sier til TDN Finans at han vil vil vurdere sitt kursmål på 105 kroner pr aksje med en sannsynlighet for en nedjustering. Stavseth viser til at EBITDA for tredje kvartal på 109 millioner dollar var lavere enn selv SEB sitt anslag på 114 millioner, som var det mest pessimistiske analytikeren hadde antatt. BW LPG har også oppdatert sin kontraktsdekning. - Dette indikerer at selskapet har økt dekningen for 2015-2017, skriver Stavseth i oppdateringen, og legger til at dette er negativt ettersom han anslår at spotratene vil forbli sterke i 2015 og 2016.SEB, som på sin side hadde de laveste estimatene før dagens kvartalsrapport, skriver at BW LPG-resultatet ikke påvirker meglerhusets syn om at VLGC-markedet er i starten av et bærekraftig «boom marked». SEB gjentar en kjøpsanbefaling med kursmål 107 kroner pr aksje.