<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

ConocoPhillips kutter 140 ansatte i Norge

ConocoPhillips føyer seg til rekken av selskaper i oljenæringen som ser seg nødt til å kutte i staben. 140 stillinger på land forsvinner i Norge.

    Publisert 18. nov. 2014 kl. 16.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 90 ord

    I tillegg avslutter selskapet avtaler med 270 konsulenter, mens flere utlendinger som jobber for selskapet, blir sendt hjem, skriver Stavanger Aftenblad.– Bemanningsreduksjonen skal hovedsakelig skje på land. Målsettingen er å gjennomføre nedbemanningen gjennom tilbud om frivillig sluttvederlag og førtidspensjon.Vi har ikke planer om å gå til oppsigelser, sier Stig S. Kvendseth, som er selskapets direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Norge.De fleste av stillingene som fjernes, er ved hovedkontoret i Tananger i Rogaland. Både tekniske og administrative stillinger blir berørt.De ansatte fikk beskjed om nedbemanningen på et allmøte tirsdag. (©NTB)