<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordeas ryddesjau hos meglerne

– For tiden har vi full gass, sier Thorodd Bakken.

    Publisert 20. nov. 2014 kl. 08.27
    Oppdatert 20. nov. 2014 klokken 08.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 125 ord

    Nordeas meglerhus i Oslo har hatt en svak utvikling innen aksjer og rådgivning i flere år. Banken har flyttet ressurser til utlandet og tilbudt sluttpakker for å snu trenden, skriver DN.– Vi har ligget noe etter andre meglerhus når det gjelder hvordan vi blir oppfattet blant kundene på aksjesiden, sier Thorodd Bakken til DN, eneste nordmann i ledergruppen i rente- og valuta-avdelingen i Nordea Markets, og som har ansvaret for obligasjonshandelen internasjonalt.En fersk oversikt viser ifølge avisen at meglerhusets tillit klatrer betydelig innen det viktige aksjeområdet.– Det tar tid å snu et inntrykk som har fått feste seg over flere år. Tidligere har meglerhuset kanskje vært kjent for å bruke gassen og bremsen om hverandre. For tiden har vi full gass, sier Bakken til DN.