<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Samsungs nye pr-stunt

Den sør-koreanske IT-giganten Samsung går nye veier for å tiltrekke oppmerksomhet.

    Publisert 23. nov. 2014 kl. 07.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord
    Faksimile av bildeside på Google Bilder

    Nå har den sør-koreanske IT-giganten Samsung lakkert en plasma-tv i gull, skriver Di.se.Ifølge nettstedet skal tv-en selges på auksjon, og pengene skal gå til veldedighet.Ikke bare er tv-en gullakert, oppdraget har blitt utført av den kjente modernistiske kunstneren, Sung Yong Hong, som har brukt en helt spesiell lakkeringstekniskk når han malte på gullet.Det er ventet at tv-en vil bli solg for 200.000 dollar eller nærmere 1,4 millioner kroner på auksjon.Den som imidlertid kjøper tv-en vil få et «vanskelig» valg; skal tv-en stå bak frem slik at man får vist frem gullkunsten eller med skjermen frem slik at man faktisk kan se på tv?Samsung har ikke tatt noen stilling til dillemmaet.