<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Aksjene kan bli utbyttekonger

Analytiker tror «utbyttefesten» starter allerede i februar.

    Publisert 3. des. 2014 kl. 13.21
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 75 ord
    Finansavisen

    Stabile utsikter og sterk kontantstrøm vil gi generøse utbytter og økte multipler i oppdrett- og sjømatsektoren fremover, mener Carnegie.«Vi tror oppdrettere vil bli utbyttekonger i Norden», skriver Carnegie-analytiker Marius Gaard ifølge TDN Finans.Aksjene med høyest utbytte er Marine Harvest, Salmar, Austevoll Seafood og Lerøy Seafood Group med en yield på 7-10 prosent. Ifølge analytikeren begynner «utbyttefesten»  allerede i februar.Marine Harvest, Lerøy Seafood Group, Austevoll Seafood og Norway Royal Salmon er de foretrukne aksjene i sektoren.