<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blandet på Asia-børsene

Japan viser vei.

    Publisert 1. des. 2014 kl. 07.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 126 ord
    Bilde fra børsen i Asia - Foto: AP

    Den japanske Nikkei 225-indeksen har lagt på seg 0,49 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,52 prosent.Endelige tall for Markit/JJMAs PMI-indeks for industrisektoren i Japan endte på 52,0 i november, ned fra den foreløpige indeksen på 52,1.Den kinesiske Shanghai Composite-indeksen kan vise til en oppgang på 0,36 prosent, Hang Seng-indeksen i Hongkong har falt 1,80 prosent, Singapores Straits Times-indeks er ned 0,53 prosent mens den koreanske Kospi-indeksen har falt 0,71 prosent.Kinesisk PMI for industrien endte på 50,3 poeng i november, ned fra 50,8 i oktober. Analytikerne forventet en indeks på 50,5.En indeks på over 50 viser økende aktivitetsnivå i økonomien.Samtidig har det blitt kjent at HSBCs kinesiske PMI for industrien endte på 50,0 poeng i november. Ifølge TDN Finans var det i tråd med forventningene.