<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Denne aksjen bør kunne stige de neste dagene

Analytiker Bjørn Inge Pettersen rykker ut med en kjøpsanbefaling til tradingorienterte investorer.

    Publisert 3. des. 2014 kl. 14.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord
    Foto: Scanpix

    Bjørn Inge Pettersen i Aksjeanalyser.com har i dag gått ut med en kjøpsanbefaling på DNB. Aksjen omtales som Dagens Tradingscase.Les også: Dette er en trussel mot Norge og norsk økonomi- DNB-aksjen viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden, slår Pettersen fast.Ifølge analytikeren ligger det betydelig teknisk støtte for DNB-aksjen i området 110-112 kroner.På oppsiden ser Pettersen noe teknisk motstand ved 120 kroner, og deretter er neste motstandsnivå av betydning opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 127 kroner.Analytikeren opererer med et kortsiktig kursmål (1-3 uker) på 126 kroner, og stop-loss ved 109,50 kroner.Onsdag omsettes DNB for 116,30 kroner, opp 2,02 prosent. I løpet av den siste måneden er den ned 6,13 prosent mens den er opp 7,19 prosent siden nyttår.