<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gir seg som sjef i Deep Sea Supply

Finn Amund Norbye ferdig i Deep Sea Supply etter 10 år i selskapet.

  Publisert 3. des. 2014 kl. 07.22
  Oppdatert 3. des. 2014 klokken 07.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 120 ord
  Deep Sea Supplys toppsjef Finn Amund Norbye, Foto: Iván kverme, Finansavisen

  Styret i Deep Sea Supply har ifølge en fersk melding inngått en avtale med Finn Amund Norbye om at han skal slutte som konsernsjef etter nærmere 10 år i selskapet.- Finn Amund Norbye har vært en energisk og strukturert sjef, som har gjort en strålende jobb med å utvikle Deep Sea Supply til et ledende internasjonalt offshore-selskap, sier styreleder Harald Thorstein i en kommentar, og legger til:- Vi vil takke Norbye for hans gode innsats, og ønsker ham lykke til i fremtiden.Norbye selv sier ifølge meldingen at hans 10 år i selskapet har vært en meget god erfaring.Styreleder Thorstein vil fungere som konsernsjef frem til en ny sjef er ansatt. Norbye avslutter i Deep Sea 5. desember.Meldingen finner du her!