<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lakseaksjonærer kan juble - ser priser mot 50 kroner

Lakseaksjonærer kan glede seg - nå nærmer lakseprisen seg 50 kroner.

    Publisert 4. des. 2014 kl. 14.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 68 ord
    Foto: Scanpix

    Pareto Securities ser laksepris på rundt 48,5 kroner pr kilo i neste uke. Arctic Securities åpner for at kiloprisen kan stige mot 50 kroner kiloen.Det skriver meglerhusene i oppdateringer torsdag, ifølge TDN Finans.Arctic Securities skriver at deres kilder i bransjen melder om en prisoppgang på opp mot 50 kroner neste uke. Meglerhuset viser til at julesesongen bidrar til sterkere etterspørsel og at kronen har svekket seg overfor euroen.