<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsrally i Kina

Det er en sterk børsdag i Kina.

    Publisert 26. mai 2015 kl. 07.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 97 ord

    Det er tilløp til børsrally i Kina tirsdag morgen.  Så langt er CSI 300-indeksen i Shanghai opp 1,7 prosent, mens Shanghai Composite-indeksen stiger 1,8 prosent.Hang Seng i Hong Kong er så langt opp 1,4 prosent.Ellers i regionen er det roligere. Koreanske Kospi faller 0,4 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,02 prosent.JapanJapans handelsbalanse endte på minus 53,4 milliarder yen i april, mot reviderte 227,4 milliarder yen i mars, melder TDN Finans. Tallene ble sluppet mandag.Det var ventet en handelsbalanse på minus 351,1 milliarder yen. Nikkei-indeksen endte opp 0,7 prosent mandag. Tirsdag stiger indeksen 0,1 prosent.