<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kongsberg får Johan Sverdrup-kontrakt

Kongsberg Maritime har blitt tildelt en avtale i forbindelse med feltsenteret for Johan Sverdrups fire plattformer.

    Publisert 26. mai 2015 kl. 09.03
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 121 ord
    Walter Qvam. Kilian Munch

    Kongsberg Maritime har blitt tildelt en avtale for leveranse av sikkerhet- og automatiseringssystem (SAS), livssyklussimulator og SAS Information Management System til feltsenteret for Johan Sverdrups fire plattformer. Ordren er basert på en prosjektspesifikk avtale for SAS på Johan Sverdrup tildelt Kongsberg Maritime mai 2014 og inneholder omfattende leveranser av maskinvare, programvare og systemengineering-tjenester, skriver Kongsberg Gruppen i en børsmelding.Som en del av den prosjektspesifikke avtalen skal Kongsberg Maritime også delta med integrasjonstjenester for leverandører til Johan Sverdrup, og støtte installasjon og idriftsettelse av leverte systemer.- Denne avtalen viser Kongsberg Maritimes sterke kapasitet og vår solide posisjon innen topside automasjon for offshore olje- og gass-enheter, bevist gjennom en rekke signifikante kontrakter vi har vunnet, sier Geir Håøy, administrerende direktør i Kongsberg Maritime.