<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny kontrakt til AF Gruppen

Frogn kommune tildeler AF Gruppen kontrakt for bygging av Ullerud Helsebygg i Drøbak.

    Publisert 29. mai 2015 kl. 15.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 97 ord
    Konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn. Foto: AF Gruppen

    Avtalen omfatter utvidelse av eksisterende Ullerud Sykehjem i Frogn kommune, samt bygging av nye Ullerud Helsebygg med 108 sykehjemsplasser, skriver AF Gruppen i meldingen. I alt skal det bygges 11.500 kvadratmeter bruttoareal nybygg og 500 kvadratmeter bruttoareal skal rehabiliteres.Avtalen er en totalentreprise og har en verdi på 226 millioner kroner. Arbeidene starter i juni og skal være ferdig 20 måneder etter.Tidligere fredag meldte AF Gruppen om kontrakt med arbeidsfellesskapet Acciona Infraestructuras and Ghella ANS (AGJV) for bygging av tunnel og fjellhaller til Follobanen. Aksjen stiger 2,80 prosent fredag, og omsettes for 110,00 kroner en time før børsslutt.