<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jay-Z vil selge Tidal etter bare syv måneder

Det skulle bli tjenesten som tok råtta på Spotify, men nå slenger angivelig rapperen Jay-Z Tidal for salg.

  Publisert 28. okt. 2015 kl. 14.46
  Oppdatert 28. okt. 2015 klokken 14.48
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Jay-Z og Beyonce Knowles. Foto: Scanpix/AP

  Spotify-konkurrenten Tidal blir lagt ut for salg, skriver business.dk. Det er kilder i bransjen som har gitt tech-nettsiden Breakit nyhetene om salgsplanene. Musikktjenesten så ut til å bli en sterk konkurrent til Spotify, men har enda ikke vist overbevisende resultater, og da Jay-Z for to uker siden inviterte til fest i anledning av at Tidal hadde nådd én million brukere, anså analytikerne at det var lite å feire.Tross massiv mediedekning er det kun lykkes Tidal å tiltrekke 500.000 nye brukere siden relanseringen i fjor.Ifølge Breakits kilder er Jay-Z lei av å finansiere virksomheten alene, og derfor leter han aktivt etter en kjøper. Representanter fra Tidal har kontaktet flere potensielle kjøpere, men det er uklart om reelle forhandligner er i gang.Konkurransen innen musikk-streaming er blitt skjerpet ytterligere siden Tidals relansering i mars. Utover Apple Music, er også Google kommet på banen med musikktjenesten YouTubeRed,